14 iulie 2011

Link partyEN: I've decided to participate to a link party because I'm a fan of the hosting site. And for fun:) I posted a handmade crochet glove I absolutely addore that I made for my Gothic Lolita Collection. Hope you enjoy it:)
So I won't forget: I am Ioana Popa, from Romania, nice to meet you:)

RO: M-am hotarat sa particip la un link party, asa de distractie. Sunt creatii minunate pe blogul asta si mi-am spus, de ce nu! Am participat cu o creatie foarte draga mie, manseta crosetata manual care face parte din colectia Gothic Lolita.

4 comentarii:

 1. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
  Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 2. E in regula. Link-ul sa inteleg ca va aparea pe blog in blogroll si nu pe portal?
  Va rog sa folositi ca titlu "Gentutze handmade by Ioana Popa"
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna seara
  Imi cer scuze pentru intirziere in privinta raspunsului meu (stiu ca par neserios dar sa stiti ca nu sunt - am avut niste probleme personale si am pierdut din vedere o parte din lucrurile pe care le aveam de facut in privinta site-urilor). V-am adaugat linkul cu titlul dorit.
  Va doresc toate cele bune

  RăspundețiȘtergere
 4. BUna
  Ti-am adaugat linkul cu titlul dorit. Si intradevar linkul este pe blog nu pe portal

  RăspundețiȘtergere