14 aprilie 2011

Sa margelim!

Am acceptat provocarea celor de la samargelim.ro care au propus un concurs pe site-ul deja prieten mie, facutdemana.com. Concursul este avantajos atat pentru magazinul virtual de materiale numai bune de margelit, pentru ca astfel vor avea un feed-back realist de la artizani, cat si pentru noi, participantii, deoarece premiul este atractiv (pot castiga un set complet de modelare Wig Jig). Cum ar zice englezul "it's a win-win situation" daca mai luam in considerare si faptul ca feed-back-ul va conduce la imbunatatirea site-ului, de care tot noi ne vom bucura:)
Asa ca iata!
Sunt convinsa ca sunteti constienti de atuurile clare ale site-ului. Si aici vorbesc pe de o parte despre designul atractiv, fotografiile bune, dar si de elementele in plus pe care le oferiti daca facem comparatie cu alte site-uri concurente. Ma refer la strategia de fidelizare (care include punctele de fidelitate si transportul gratuit) si la oferta de cursuri in domeniu. Asa ca felicitari!
Din punctul meu de vedere trebuie insa sa aveti o oferta mai variata, la toate categoriile. Dau un singur exemplu...eu folosesc mai multe tipuri de baze de brose, iar la voi am gasit de un singur fel. Preturile mi se par ok, asemanatoare cu cele de la alte site-uri de profil. Comanda minima este insa destul de mare...60 de lei...adica valoare apropiata de cea la care primim oricum transport gratuit si de la alte site-uri concurente, asa ca atentie!
Cred in continuare ca reteta pentru succes este varietatea de produse, astfel incat oricine sa gaseasca "de toate" intr-un singur magazin si sa nu fie nevoit sa apeleze la mai multe magazine pentru a-si lua cele trebuincioase.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu