08 mai 2010

Hai la targ!!!

Te astept sa vezi de aproape posetutele pe care le gasesti disponibile si pe site! Vino la Targul Fair Trade, pe 8 si 9 mai, pe strada Lapusneanu!!! Din nou, multumesc Ivona (www.ivostyle.ro)!

În fiecare an, în a doua zi de sâmbătă a lunii mai este Ziua Internaţională Fair Trade, iar anul acesta este sarbatorita pe 8 mai. Asociaţia Mai Bine organizează o săptămână de evenimente dedicate mișcării Fair Trade (Comerț Echitabil) și consumului local, cu respect față de oameni și față de mediu. Targul este in incheierea acestor manifestari.

Fair Trade (comerţ echitabil) desemnează o mişcare socială şi economică ce apără drepturile producătorilor şi doreşte să echilibreze sumele ce le revin acestora din vânzarea produselor, în comparaţie cu profiturile realizate de distribuitori. Această mişcare este susţinută de un număr mare de organizaţii din lumea întregă şi este în continuă dezvoltare; în România, deşi produsele marcate Fair Trade sunt rare, avem posibilitatea de a contribui mai ales prin consumul produselor locale, ecologice, sustenabile, cumpărate direct de la producător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu