14 iulie 2011

Link party



EN: I've decided to participate to a link party because I'm a fan of the hosting site. And for fun:) I posted a handmade crochet glove I absolutely addore that I made for my Gothic Lolita Collection. Hope you enjoy it:)
So I won't forget: I am Ioana Popa, from Romania, nice to meet you:)

RO: M-am hotarat sa particip la un link party, asa de distractie. Sunt creatii minunate pe blogul asta si mi-am spus, de ce nu! Am participat cu o creatie foarte draga mie, manseta crosetata manual care face parte din colectia Gothic Lolita.

12 iulie 2011

Geanta alba gigant




Aceasta geanta am facut-o special pentru Carmen, ca sa se asorteze cu o pereche de sandalute albe pe care tocmai si le-a cumparat. Geanta este realizata din catifea raiata alba, are captuseala de bumbac cu floricele. Am adaugat detalii de dantela si o floare asemanatoare cu cea de pe sandalutele ei. Geanta se inchide cu feromoar si de asemnea, are la interior un buzunar cu fermoar si cateva detalii din danteluta. Dimensiunile gentii sunt impresionante 60/50 cm. Pretul gentii este de 70 de lei.

Sa o porti cu drag, Carmen!

Sac pentru gradinita


Iata un saculet bun la orice. Eu l-am facut special pentru gradinita. Acolo imi las schimburile lui. Am un alt sac pentru lenjerie. Sacii ii pot face pe orice dimensiune doriti si din materiale dupa preferintele tale.
De exemplu, acest sac cu dimensiuni de 50/70 cm, din bumbac, costa 35 de lei.
Pretul unui sac in functie de material si dimensiuni incepe de la 20 de lei.

Vacantaaaa!

Ador muntele. Dar cum pe breslo e mai greu sa gasesti rucsaci, jambiere, bocanci, corturi sau saci de dormit, am zis sat trag o raita prin magazine pentru a redescoperi marea. Ca doar nu degeaba este destinatia de vacanta preferata a multor dintre noi.

Continuarea articolului meu saptamanal de pe breslo, o gasesti aici!

08 iulie 2011

Rasfat

Ok. Mi-e somn, recunosc. Nu vreau sa va transmit si voua ideea asta, ci mai mult pe cea de odihna. Ca tot vine concediul/vacanta. Practic va indemn sa nu uitam sa mai respiram din cand in cand…stau bine cu teoria, mai rau cu practica, asa ca un moment de respiro pe breslo, e tot ce poate fi mai bun.

- continuarea articolului precum si cateva produse minunate ale breslasilor, aici.

Cum sa faci un costum de fluturas

Oricine poate sa faca un costum de fluturas pentru serbarea celui mic, la un pret mic, mic. Sugestia mea pleaca de la patru piese de baza: un tricou alb, o pereche de pantalonasi, o pereche de aripi din comert si o diadema.

Tricoul a fost primul care a suferit modificari. I-am adaugat doua pamblici multicolore, pe post de bretele si un papion din saten verde.



Apoi, pe aripi (nu am gasit o culoare mai potrivita pt un baiat, asa ca am improvizat)am folosit organza de patru culori (galben, verde, turcoaz si roz)si le-am conferit aripilor tridimensionalitate.

In final, pe o diadema, cu ajutorul unor sarmulite maleabile si a doua ghemotoace de hartie, am realizat antenutele pentru care de asemenea am folosit saten si pamblica satinata. Recunosc ca m-am inspirat de pe un tutorial breslo de realizarea a unor globuri de craciun:), tutorial pe care il gasiti aici:)

Sper ca va place micutul meu fluturas. El a imbracat costumul duminica, 26 iunie, la prima lui serbare, la un an si 11 luni!