26 aprilie 2011

Bad hair day?

Azi va propun sa ne prindem flori in par. Sau nu neaparat flori, ci poate fundite sau fluturasi. Ce mult imi placea cand, copil fiind, mama imi impletea parul. Si nu va imaginati ca am cine stie ce podoaba capilara bogata, nu…dar era asa un moment special mama-fiica. Acum ma lupt prea des cu “a bad hair day”. Si solutii pentru remedierea problemei in timp record, tot pe breslo am gasit. Vi le arat si voua.
Continuarea articolului meu saptamanal de pe breslog, aici.
In acest articol, din magazinul meu am promovat bentita cu flori din organza.

20 aprilie 2011

Geanta messenger din stofa gri



Aceasta geanta am realizat-o tot pentru Laura. Este confectionata din stofa gri cu carouri finute, este intarita si are pe clapa un detaliu care ii confera un aer retro. Interiorul este din bumbac roz si are un buzunar cu fermoar. Geanta se inchide, de asemenea, cu fermoar. Dimensiunile gentii sunt 35/25 cm, iar pretul ei este de 55 de lei.
Sa o porti cu mare drag, Laura!

Geanta cu fundita




Iata o geanta pe care am realizat-o special pentru Laura, dupa modelul gentii mari cu funda, asa cum este aceasta sau aceasta. Ca material am folosit tot stofa, intarita suplimentar pentru a avea geanta o mai buna tinuta. Interiorul este din bumbac, geanta are un buzunar si se inchide cu fermoar. Baiera are aproximativ 100 cm. Pretul gentutei este de 45 de lei.

Culoarea poate diferi in functie de monitor...cea mai apropiata de culoarea originala este poza cu interiorul.
Multumesc Laura!

19 aprilie 2011

Atingeri matasoase:)

Matasea jucausa si matasea sofisticata, eleganta sunt cele doua aspecte ale materialului fin si delicat pe care ti le propun azi, indemnandu-te din nou sa cauti in rafturile minunatelor magazine de pe breslo. Uitasem sa iti mai spun ceva…matasea, alaturi de tinutele safari sunt “in” in acest an. Asadar, chiar si marile case de moda folosesc matasea ca accent definitoriu vestimentatiei propuse. Vei observa astfel in colectii fundite din matase, lenjerie “la vedere” din matase, ori rochii intregi vaporoase, evident, tot din matase.
Continuarea articolului o gasesti pe breslog.
Din magazinul meu am propus in aceasta marti geanta din matase naturala.

16 aprilie 2011

Saculeti de dormit pentru o frumoasa domnisoara



Domnisoara este Maria, iar mamica ei a realizat o frumoasa postare pe blogul propriu cu sfaturi excelente pentru parinti. Afla mai multe citind pe blogul meu: www.byioanapopa.blogspot.com, sau direct de la sursa, de pe blogul Andei, www.saptepietre.blogspot.com. Multumesc, Anda!

14 aprilie 2011

Sa margelim!

Am acceptat provocarea celor de la samargelim.ro care au propus un concurs pe site-ul deja prieten mie, facutdemana.com. Concursul este avantajos atat pentru magazinul virtual de materiale numai bune de margelit, pentru ca astfel vor avea un feed-back realist de la artizani, cat si pentru noi, participantii, deoarece premiul este atractiv (pot castiga un set complet de modelare Wig Jig). Cum ar zice englezul "it's a win-win situation" daca mai luam in considerare si faptul ca feed-back-ul va conduce la imbunatatirea site-ului, de care tot noi ne vom bucura:)
Asa ca iata!
Sunt convinsa ca sunteti constienti de atuurile clare ale site-ului. Si aici vorbesc pe de o parte despre designul atractiv, fotografiile bune, dar si de elementele in plus pe care le oferiti daca facem comparatie cu alte site-uri concurente. Ma refer la strategia de fidelizare (care include punctele de fidelitate si transportul gratuit) si la oferta de cursuri in domeniu. Asa ca felicitari!
Din punctul meu de vedere trebuie insa sa aveti o oferta mai variata, la toate categoriile. Dau un singur exemplu...eu folosesc mai multe tipuri de baze de brose, iar la voi am gasit de un singur fel. Preturile mi se par ok, asemanatoare cu cele de la alte site-uri de profil. Comanda minima este insa destul de mare...60 de lei...adica valoare apropiata de cea la care primim oricum transport gratuit si de la alte site-uri concurente, asa ca atentie!
Cred in continuare ca reteta pentru succes este varietatea de produse, astfel incat oricine sa gaseasca "de toate" intr-un singur magazin si sa nu fie nevoit sa apeleze la mai multe magazine pentru a-si lua cele trebuincioase.
Succes!

12 aprilie 2011

Geanta din matase naturala



Geanta aceasta este unica si deosebita. Unica, pentru ca este realizata dintr-un cupon de matase naturala, cu o coloristica dulce. Matasea am intarit-o pentru ca geanta sa poata avea tinuta. De asemnenea, poti observa detaliul fundita din dantela, precum si toritile impletite. La interior am folosit o captuseala din bumbac si un buzunar, de asemnea matasos:) Geanta este mare, are aproximativ 30/40 cm, iar toartele sunt de aproximativ 60 cm. Pretul acestei genti speciale este de 60 de lei.

05 aprilie 2011

Idei crosetate

Cum v-am obisnuit, in fiecare marti public cate un nou articol pe breslog. Astazi va propun o serie de lucrusoare migaloase, crosetate.
Pentru a croseta nu-ti trebuie masini sofisticate, ci doar multa imaginatie, drag si dexteritate. Firele si pretiosul croset sunt suficiente pentru a da viata unor lucruri minunate. Stiu ca nu ai timp, tocmai de aceea te invit sa tragi cu ochiul la unele dintre cele mai frumoase obiecte crosetate pe care le poti achizitiona de pe breslo!
Continuarea articolului o puteti citi aici!
Din magazinul meu, in articolul de astazi am promovat cerceii crosetati candelabru, despre care puteti citi aici.

Geanta plic eleganta



Aceasta este o geanta plic pe care am realizat-o la cererea Ioanei dupa un model gasit pe internet. Asa ca recunosc, ideea nu-mi apartine. Daca cumva este o gentuta facuta de tine, draga cititorule de blog, te rog sa imi dai un semn sa trec aici si originalul si link catre magazinul tau.
Revin acum la gentuta confectionata de mine. Este o geanta eleganta cu detalii din saten si margelute aplicate pe clapa, Materialul a fost intarit suplimentar pentru a avea o tinuta mai buna. Dimensiunile gentii sunt 30/17 cm si se inchide cu capse. Pretul gentutei este de 55 de lei.
Multumesc, Ioana! Sa le porti cu drag!

04 aprilie 2011

Geanta plic cu flori



Aceasta este prima gentuta plic pe care Ioana a dorit sa o realizez, dupa un model pe care l-a avut foarte clar in minte:) Geanta este confectionata din stofa foarte buna calitativ, la exterior si in crem, la interior. Are aplicate doua floricele din voal si cateva petale, pentru un efect mai dragut. Geanta plic se inchide cu capse si costa 42 de lei.