21 decembrie 2010

Geanta Ceraselei





Aceasta este geanta Ceraselei, sora buna cu Brown Velvet Messenger, gentuta pe care am realizat-o ceva mai demult. Afara ningea nebuneste, asa ca nu a fost chip sa fac fotografiile afara, la lumina naturala. De asemenea, mi-am schimbat si calculatorul si pana descarc fonturile mele, vor merge acestea. Asadar, geanta este una mare, realizata din catifea imprimata si catifea raiata, ambele maro, si interior din bumbac rosu. Geanta are un buzunar cu fermoar si ea insasi se inchide cu fermoar, dar si cu un sistem dragut de inchidere, pe clapa. Pretul gentii este de 55 de lei.
Multumesc pentru comanda, Cerasela! Sa o porti cu drag!

15 decembrie 2010

Cea de-a doua gentuta a Ralucai



Gentuta aceasta am realizat-o special pentru Raluca. E o geanta messenger, din catifea raiata de o culoare deosebita, are pe clapa 6 nasturi, in ton cu culoarea gentii. Bareta este de 120 cm si este reglabila...cu nod, asa cum i-a placut Ralucai. De asemenea, geanta are o captuseala colorata si un buzunar cu fermoar la interior. In plus, se inchide atat cu scai, la clapa, cat si cu fermoar...pentru a fi mai sigura. Pretul gentutei este de 60 de lei.
Sa le porti cu drag, Raluca si sper sa iti placa surpriza:)!

11 decembrie 2010

Gentuta Ralucai



Aceasta gentuta a fost realizata special pentru Raluca, la comanda. Este o gentuta din catifea raiata neagra si interior din bumbac rosu. Am aplicat trei floricele crosetate manual pentru a-i conferi unicitate si veselie. Geanta se inchide cu fermoar si are la interior un buzunar. Pretul gentutei este de 50 de lei.