25 noiembrie 2010

Geanta cu om de zapada - VANDUTA-



Gentuta asta este clar una de sezon si a fost realizata la comanda. Pentru a fi pe gustul Adinei, geanta trebuie sa fie din catifea raiata rosie, pe care eu am intarit-o suplimentar, sa aiba muuulti nasturi (adica vreo 42)si sa aiba un om de zapada pe ea. Zis si facut! Aceasta este gentuta Adinei, dar si tu poti sa imi spui ce iti place, iar eu voi face intocmai. Printre atuurile acestei genti enumar marimea (40/35 cm), cu baiere de 65 de cm, interiorul rezistent din bumbac mov deschis, precum si buzunarul interior gigant, cu fermoar. Omul de zapada este realizat din bumbac alb, margelute nisip, cu chipiu din denim si pamblicuta satinata. Matura omului de zapada este desenta cu vopsea specifica pentru textil. Geanta se inchide cu fermoar. Pretul gentutei este de 95 de lei.

15 noiembrie 2010

Muuulte noutati!

Am reusit in ultima vreme sa lucrez destul de mult si nu mai prea fac fata sa postez tot ce realizez. Intra pe www.byioanapopa.blogspot.com si vezi si singur! Am inceput era bulinelor cu o brosa si o bentita...dar urmeaza sa pun pe blog bratarile si centurile, tot cu buline...apoi am lucrat special pentru Craciun braduti si stelute care vor lua ochii...si nu in ultimul rand cateva brose noi, elegante din saten...model nou! Ce mai stai? Intra pe blogul www.byioanapopa.blogspot.com, iar daca iti place ceva...stii unde ma gasesti!

04 noiembrie 2010

Fii pe faza!

Fii tu! Subliniaza-ti feminitatea purtand centuri deosebite, unicat! Trage cu ochiul pe www.byioanapopa.blogspot.com, acolo unde vei gasi doua centuri din denim. Una dintre ele are detalii din sidef, dantela si margele nisip, iar cealalta flori crosetate.
De asemenea, ai grija sa nu racesti! Iti ofer sa alegi dintre bascutele crosetate accesorizate cu brose detasabile. Asa ca poti purta brosa la orice, nu doar la bascuta. Tot pe www.byioanapopa.blogspot.com vei vedea cea mai noua bascuta disponibila pe care am crosetat-o.
Fotografii, detalii despre cum au fost realizate si preturi! Intra pe www.byioanapopa.blogspot.com!