28 iulie 2010

Turcoise with buttons - VANDUTA



Iata o gentuta vesela, realizata din denim si bumbac. Pe gentuta am adaugat 7 nasturei colorati pe care i-am dispus in forma unui floricele. In plus, la interior veti descoperi un buzunar simplu. Geanta se incheie cu scai, are dimensiuni generoase (35/45 cm) si poate fi a voastra pentru 45 de lei.

Red and denim slices


Aceasta este o gentuta din denim si bumbac pe care l-am intarit suplimentar, pentru a-i conferi o tinuta cat mai buna si o rezistenta cat mai mare. La interior poseta are un buzunar simplu din material colorat care completeaza numai bine rosul captuselei. Geanta este foarte incapatoare 35/45 cm si se incheie cu scai. Poate fi a voastra pentru 45 de lei.

Sa o porti cu mult drag, Bia!

27 iulie 2010

Lil' Miss 70s - VANDUTA



Aceasta este o gentuta cu un aer retro realizata special pentru Cristina. Am folosit denimul bleumarin in combinatie cu un material imprimat cu tenta portocalie. Pentru dragalasenie, am adaugat o floare realizata din material, iar pentru utilitate, doua buzunare la interior, unul cu fermoar si altul fara. Geanta se incheie cu fermoar. Pretul gentutei este de 45 de lei.
Sa o porti cu drag, Cristina!

23 iulie 2010

Elegant red and black - VANDUTA



Iata o gentuta foarte delicata. Este realizata din tercot, atat la interior, cat si la exterior, iar insertiile din dantela si floarea din material ii confera un plus de eleganta. Geanta este incapatoare (35/40cm), se inchide cu scai si are un buzunar interior.
Pretul gentutei este de 45 de lei.

14 iulie 2010

Multicolor sling bag


La multi ani, Iv! gentuta asta am realizat-o special pentru tine si m-am gandit sa fac ceva nou. Sa combin o serie de materiale, sa vad ce iese. Sper sa iti placa si tie. Am folosit bumbac, tercot si denim si am facut-o pe modelul sling. Se inchide cu fermoar si are un buzunar interior simplu.
Sa o porti cu drag!!!La multi ani!

Rosu si negru - VANDUTA



Iata o alta gentuta sling realizata tot din catifea raiata neagra, pe care am aplicat trei floricele crosetate manual. De asemenea, am folosit captuseala rosie pe care am intarit-o. Dimensiunile gentii sunt de 35/45 cm.. Poseta are la interior un buzunar simplu si se inchide cu fermoar. Pretul gentutei este de 50 de lei.

Sling bag with flower - VANDUTA



Gentuta aceasta a fost realizata la comanda, dupa un model pe care l-am mai facut o data, numai ca a suferit ceva imbunatatiri. Acum gentuta din catifea raiata neagra si interior cu material imprimat are fermoar si in plus un buzunar interior, tot cu fermoar. O floare din material o face mai deosebita. Gentuta are 35/45 cm si a costat 45 de lei.

08 iulie 2010

Denim, buttons and color - VANDUTA




Aceasta este posetuta pe care si-a dorit-o Adina iar cele doua conditii pe care a trebuit musai sa le indeplinesc au fost - materialul principal denim si muuulti nasturi. Am realizat astfel o gentuta pe care am intarit-o suplimentar si am adaugat 10 nasturi mari din aceeasi familie. La interior am folosit bumbac satinat. Gentuta este compartimentata cu doua buzunare simple, dintre care unul numai bun pentru telefonul mobil si se inchide cu fermoar. Dimensiunile gentii sunt de 35/30 cm, iar baiera are 60 de cm.
Pretul gentutei este de 70 de lei (tinand cont ca doar nasturii au costat 20 de lei).
Sa o porti cu placere, Adinuta!

06 iulie 2010

Sling cu floricele - VANDUTA



Gentuta asta a fost special realizata pentru Andreea. Ea si-a dorit ca la exterior sa fie un material vesel, inflorat, numai bun de vara. Zis si facut. Materialul, care este bumbac, l-am intarit suplimentar pentru ca geanta sa aiba tinuta si l-am complementat cu bumbac iuni roz. Gentuta este incapatoare: 40/30 cm si se inchide cu fermoar. La interior este prevazuta cu doua buzunare, unul cu fermoar si altul simplu, special pentru telefonul mobil.
Pretul gentutei este de 45 de lei.

02 iulie 2010

Brown and pink sling bag - VANDUTA




Din nou o gentuta sling. De data aceasta este realizata din tercot maro de cea mai buna calitate si bumbac roz la interior. Pentru ca era prea simpla...nici unul dintre materiale nu are imprimeu...am adaugat o floricica din material care inveseleste gentuta. La interior am pastrat motivele de pe floricica atunci cand am realizat buzunarul cu fermoar. De asemenea, geanta mai are si un alt buzunar la interior, de aceasta data simplu. Geanta este foarte incapatoare - 45/35 cm si se inchide cu fermoar.
Pretul este de 50 de lei.
Gentuta apartine tot Gabrielei. Multumesc!

Romantic black velvet bag - VANDUTA



Gabrielei i-a placut foarte mult o gentuta pe care am realizat-o in luna aprilie asa ca m-a rugat sa ii fac si ei, dar sa fie neagra. Iata ce a iesit. Este o gentuta foarte rezistenta, fiind intarit atat materialul, cat si captuseala...nu mai zic de baiere. Este incapatoare 38/30 de cm, cu o adancime de 8cm, cu baiere de 60 cm. Este realizata din catifea raiata neagra si are cateva detalii care o fac mai atragatoare:) Geanta are la interior un buzunar cu fermoar si ea insasi se inchide tot cu fermoar.
Gentuta a costat 70 de lei.
Sa o porti cu drag, Gabriela!