28 aprilie 2010

Traista - VANDUTA



Iata o traista simpla dar incapatoare (25/30 cm, adancime 6 cm), care poate fi pata de culoare a vestimentatiei voastre. Este realizata din materiale rezistente, este captusita, iar la interior este prevazuta cu un buzunar. Baierele sunt de culoarea coniacului si completeaza perfect traistuta. Floarea este realizata din material si are un nasture la mijloc, cusut multicolor.
Pretul traistutei este de 35 de lei.

S-a dat la targul din 4-6 iunie, de pe strada Lapusneanu

19 aprilie 2010

Romantic Green Velvet





Ador catifeaua! Probabil se si vede...ei posetuta asta este grozav de tinut in mana! Baierele de catifea dau o senzatie grozava! Accentele de roz din floarea realizata manual din material si din insertiile de pe mijlocul posetutei ii confera un aer romantic. Gentuta este foarte incapatoare 27/30 cm, cu o adancime de 8 cm; iar baierele sunt de 60 cm. Este o geanta in care vei descoperi un buzunar interior cu fermoar si te vei bucura de rezistenta ei, fiind este intarita, atat catifeaua, cat si captuseala. Geanta se inchide cu fermoar. Daca iti place si o vrei a ta o poti achizitiona cu 72 lei.

Multumesc mult, Mirela! Sa te bucuri de gentuta!
VANDUTA

15 aprilie 2010

Dots - REDUCERI




Iata o posetuta la care am lucrat foarte mult, mai ales la margini...care evident sunt realizate manual. La fel si floricelele aplicate. Este o gentuta incapatoare - 27/27 cm, adancime 6 cm, in care puteti purta lejer si caiete studentesti. Este realizata dintr-un material rezistent pepit, bineinteles intarit. Clapa posetei se inchide cu scai, iar poseta, in sine cu fermoar. La interior geanta este prevazuta cu un buzunar incapator care are departajat un spatiu pentru telefonul mobil.

Gentuta poate fi a voastra pentru 68 de lei!

NOUL PRET: 58 de lei

08 aprilie 2010

Pink Floyd




Iata o posetuta pe care am facut-o cu mare drag si straduinta. E concretizarea provocarii lansate de Raluca care a dorit o gentuta pornind de la coperta albumului The Dark Side of the Moon a trupei Pink Floyd. Iata ce a iesit!
E maaare, exact cum si-a dorit-o Raluca, incape cu siguranta mai mult de un caiet studentesc (dimensiuni: 30/32cm, 8 cm adancime). Este realizata din catifea raiata neagra pe care am aplicat mai multe pamblicute ROGVAIV si am adaugat un logo, cu numele trupei si al albumului, scris cu vopsea alba care rezista la apa (am facut incercarea inainte...asa ca te poate prinde ploaia, vopseaua nu se va duce). Posetuta este bineinteles intarita, iar la interior are un buzunar cu fermoar. Inchiderea gentutei se face tot cu fermoar. La aceasta posetuta am experimentat ceva nou: bareta reglabila...asa ca poti sa o faci cat de lunga vrei, pana la 140 de cm.

Costa 70 de lei!

VANDUTA
Sa o porti cu placere, Raluca!