26 februarie 2010

Big English Delight





Iarasi o geanta mamut. E bine sa ai loc sa pui toate cele. Nu numai ca este incapatoare, dar este si compartimentata. Te poti bucura de doua buzunare exterioare si un buzunar cu fermoar, in interior.
Clapa se inchide cu scai - peste buzunare, evident. Mie mi-a placut la nebunie ornamentul cu floricele asa ca l-am folosit din plin ( a se vedea si small english delight).
Geanta se inchide cu fermoar si clapeta si este evident intarita (intaritor gros de panza pentru exterior si intaritor de hartie pentru captuseala).
Dimensiuni : 38cm latime/28 cm inaltime/6 cm adancime. Baiera are 110 cm.

Gentuta o poti avea pentru 70 lei.

S-a vandut la targ!

Messenger sui




E una dintre gentile mele preferate si tocmai acum nu sunt deloc multumita de fotografii. Am sa incerc sa compensez prin cuvinte...
E o imbinare de material maro cu un altul tot maro, dar cu flori verzi si galbene. Clapa, pe parti si fundul gentii sunt colorate, la fel si interiorul. Geanta se incheie cu fermoar si are in interior un buzunar multifunctional in care iti poti pune telefonul mobil si cateva pixuri, dar si un buzunar cu fermoar.
Este foarte incapatoare. Poti sa o folosesti cand mergi la cursuri, de exemplu, sau daca esti mamica...iti incap acolo si biberon si scutece...:)
Stiu ca ma repet, dar si aceasta geanta este intarita - exteriorul cu intaritura groasa de panza, iar interiorul cu intaritura de hartie.
Dimensiuni: 30cm latime/27 cm inaltime/ 6 cm adancime. Baiera are 120 cm.
VANDUTA
Pentru 70 de lei a luat-o o mamica:)

Velvet - VANDUTA




Posetuta tip plic din catifea verde, cu ornament portocaliu si nasture care completeaza ideal aspectul elegant. Geanta se inchide cu scai.
Baiera este tot din catifea, poate fi eliminata la cerere pentru ca posetuta sa fie folosita drept plic.
Dimensiuni :27cm lungime/17cm inaltime/4cm adancime
Are un buzunar interior si este intarita - materialul cu intaritura de panza groasa, iar captuseala cu intaritura de hartie.

Puteti sa va bucurati de ea pentru 35lei

Small English Delight




O traistuta mica, dar incapatoare realizata dintr-o stofa in carouri.
Are buzunar interior si alte doua buzunare exterioare, inchise printr-o clapeta. Compartimentul principal este inchis cu fermoar.
Materialul este intarit (intaritura de panza groasa), la fel si captuseala (intaritura de hartie).
Baiera lunga de 120 cm este ideala pentru ca traistuta sa fie purtata atat postareste, cat si simplu, pe un umar.
Dimensiuni: 26cm latime/20 cm inaltime/6 cm adancime.

Poate fi a voastra pentru 45 lei.

Adinuta
















Gentutza asta este special realizata pentru Adina, care o va purta de pe 1-2 martie -atunci cand va ajunge prin posta la ea :)
Este incapatoare (35 cm latime/26 cm inaltime). Este dintr-o stofa rezistenta si vesela si are doua baiere.
Este intarita, ca toate gentutele de aici, atat pe material (intaritura groasa de panza), cat si pe captuseala intaritura de hartie).
Are un buzunar exterior care se inchide cu scai (nasturii sunt pentru estetica), dar si un buzunar interior cu fermoar. Gentuta este inchisa ea insasi cu fermoar, asa pentru siguranta.
Adinuta sa o porti cu placere!
Vanduta


Adina si poseta ei!